PÁSOVÁ TECHNOLOGIE S LINCOLN® IMPINGER®

Neuvěřitelné výsledky pečení díky inovativní technologii

Je úžasné, jak chutnají pokrmy připravované v pásových pecích Lincoln® Impinger® s vylepšenou technologií urychleného horkého vzduchu. To proto, že v pecích s urychleným vzduchem se peče rychleji, důkladněji a důsledněji, než v běžných pecích nebo konvektomatech. Na rozdíl od standardních pecí, Lincoln pece nespoléhají jen na teplotu v pečící komoře, ale využívají horkého vzduchu pod tlakem.

Konvektomaty sice také používají horký vzduch, ale jen z jedné strany a tak se pokrm připravuje v jednom směru jinak než z druhé strany. Pece Lincoln® Impinger® nabízejí mnohem lepší a chutnější metodu přípravy. Úzké proudy horkého vzduchu smě­řují přímo na připravované jídlo, které se pohybuje uvnitř pece na pásu, jehož rychlost lze upravit (nastavit ideální čas přípravy).

Každé jídlo je připravováno individuálně s ohledem na teplotu a čas přípravy a to ze všech stran současně. Tato technologie nevyžaduje k dosažení optimální přípravy tak vysokých teplot a pečení se stává více efektivní. Doba pečení se tak může zkrátit a pokrmy připravíte dvakrát až čtyřikrát rychleji než u běžných pecí.

TY PODSTATNÉ ROZDÍLY

Vždy stejná kvalita = spokojení zákazníci

  • Rychle, bezpečně, spolehlivě
  • Žádné připáleniny
  • Žádné nedopečené pokrmy
  • Žádný odpad

Snížení doby přípravy = spokojení zaměstnanci

  • Kontrolovaný, efektivní způsob práce
  • Princip FIFO
  • Žádný zmatek
  • Kontrola nad vydanými a připravovanými porcemi celou dobu produkce

Personál = spokojení majitelé a šéfkuchaři

  • Méně odborných pracovníků - obsluhu zvládne každý
  • Snížení nákladů na personál
  • Žádný nedostatek personálu

Investice = úspora času, financí a místa

  • Lincoln Impinger je náhradou za několik běžných kuchyňských zařízení:
  • Salamandr
  • Gril
  • Horkovzdušná pec

IMPINGER® FASTBAKE™

Zvyšte kapacitu své výroby.

Ušetřete energii. Snížením času přípravy o 15 až 30%.

Pece s technologií Lincoln® FastBake™ Impinger® umožňují díky svým vlastnostem a patentovaným vylepšením snížit dobu pečení takových pokrmů, jako je např. pizza, až o třicet procent!

VÝKON, KTERÝ JE VIDĚT

Technologie FastBake™ umožňuje vyšší úroveň přenosu tepla přímo do pokrmu, čímž se sníží doba pečení. Díky speciální vývojové technologii máte možnost porovnat tok a intenzitu horkého vzduchu z jednoho otvoru. Na vlastní oči tak vidíte, že FastBake™ převádí teplo mnohem efektivněji než jakákoli jiná horkovzdušná pec. Výsledkem je tak rychlejší a kvalitnější pečení.

KVALITA, KTEROU MŮŽETE OCHUTNAT

Technologie FastBake™ je revoluční způsob přípravy chutné pizzy jako na běžícím pásu. Díky speciální úpravě je zelenina na povrchu šťavnatá a přesto křupavá, aniž by pustila vodu na sýr. Kromě toho FastBake™ je více tolerantní k rozdílům mezi výrobky. Výsledkem je větší rozmanitost výrobků, které můžete v této peci připravovat.